Bij Framblij: RONDLEIDING voor groep met zelf plukken en koffie met frambozenmuffin. Ook KINDERFEESTJE!

VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100

 

 

 

 

 

 

Voor minimaal 10 personen is het bij Framblij mogelijk een rondleiding te boeken, waarbij van alles verteld wordt over het bedrijf, de teelt, de voormalig druiveneetgelegenheid enz. Er is nog één oud druivenkasje over uit die tijd, een tipi-tent  en ook is er van alles te zien in de Cultuurschuur

U plukt tijdens de rondleiding een doosje fruit of maakt er een pluk-proeverijtje van. Vervolgens staat er een kop koffie klaar met een Frambozenmuffin gebakken bij de biologische bakkerij Vlinder van Middin.

Bovenstaand evenementje duurt ca. 1,5 uur, maar is ook te combineren met allerlei andere activiteiten van de Cultuurschuur, zoals djembe, schilderen enz.

Kosten vanaf 10,= p.p. op basis van 10 personen. Het plukken is mogelijk  tot eind december, want dan zijn er nog steeds frambozen.