ERVARINGSGERICHT FEESTJE! Vier je feestje, werkoverleg of een ander groepsgebeuren bij Framblij: koffie/thee, home-made muffin en zelf plukken met uitleg en een rondleiding erbij! Je sluit het af in de Cultuurschuur met een 45-toerenplaat Quiz, een djembe of een schilderworkshop! Alles is mogelijk, ook lekkere hapjes erbij…

 

 

 

 

 

Voor minimaal 10 personen is het bij Framblij mogelijk een rondleiding te boeken, waarbij van alles verteld wordt over het bedrijf, de teelt, de voormalig druiveneetgelegenheid enz. Er is nog één oud druivenkasje over uit die tijd,  en ook is er van alles te zien in de Cultuurschuur

U plukt tijdens de rondleiding een doosje fruit of maakt er een pluk-proeverijtje van. Vervolgens staat er een kop koffie klaar met een Frambozenmuffin.

Bovenstaand evenementje duurt ca. 1,5 uur, maar is ook te combineren met allerlei andere activiteiten van de Cultuurschuur, zoals djembe, schilderen enz.

Kosten vanaf 10,= p.p. op basis van 10 personen. Het plukken is mogelijk  tot eind december, want dan zijn er nog steeds frambozen.